maanantai 30. kesäkuuta 2014

Tervehdys!

Meidän kanat ne vaan hautoo ja hautoo.Kuoriutumisajankohta on mennyt jo yli,mutta taas toisaalta hiemen tietoa lisää keränneenä,varsinainen 'kunnolla' hautominen on alkanut vasta noin viikko sitten.Uusia muniakin on jo tässä välillä merkattu,joten odotellaan rauhassa.Kylmät ilmat on pahasta hautomisellekkin,kun aivan tuntuu ettei kesän lämmöstä ole tietoakaan.
Täytyy sanoa,että hautova kana on kyllä todella sitkeä puuhassaan.Välillä on täytynyt käydä työntämässä kanaa,että onko se elossakaan?On ne,nokka kopauttaa napakasti,että älä häiritse meitä! Niin paikallaan vaan ovat,ettei ihminen pääse näkemään pieniä ruoka-ja juomataukojakaan,joita lukemani perusteella pitävät pari kertaa vuorokaudessa.Tunnustaudun kyllä ihan aloittelijaksi tässä kananpidossa.Mutta jostainhan on aina aloitettava.
Tänään meillä oli operaatio silakoitten perkaus ja -pihvien paisto.Mies kävi Vaasassa ensin merellä lohta pyytämässä.Tällä kertaa ei siellä ollut tapahtumia.Sen sijaan Raippaluodon sillalta tuli tosi iso silakkasaalis.Siitä riittikin monelle jaettavaa.Oli harvinainen näky meillä keittiössä,kun kaikki  me (4) oltiin ruuan valmistuksessa ihan perkauksesta leivityksen kautta paistamiseen asti.Hyvää tuli:)
 
Tähän loppuun vielä illan kevennys;

 
 

2 kommenttia:

  1. Toivotaan, että tipu kuoriutuisi piakkoin esille. :)
    Ihania kuvia pienestä orava-asukista, hauskan näköinen. ♥

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Niinpä,toivotaan lisää asukkaita pikku kanalaan.
    Nähdään ja odotetaan kesän lämpenevän;)

    -Sari

    VastaaPoista