lauantai 31. tammikuuta 2015

Ulkoilua lumessa

Lumesta nauttivien ei ole nyt tarvinnut miettiä onnistuuko hiihtäminen tai lumikasoissa kiipeily ja laskettelu.Näitä lajeja on meillä ainakin nyt harrastettu viime talven edestäkin.Lapsetkin ovat jo sen verran isoja,että voidaan hiihtää ihan porukallakin.

Kentältä mies aurasi lumia kasalle,että Rölli poniakin pääsee juoksuttelemaan ja jossain vaiheessa lapset ratsastelemaan.Kyllä sitä lunta onkin.Ihan mahdottomasti.

Mutta sitten on tämä meidän uusin tuttavuus Topi-kissa,jolle lumi ja talvi ovat ihan vielä vierasta.Pienin varovaisin askelin on Topi kuitenkin käynyt tutustumassa pihapiiriin ensi alkuun valjaissa ja nyt jo pari kertaa irrallaankin.Sisäkissana Topi on elänyt edellisessä kodissaan,joten melko uutta siis on tämä ulkoilupuoli.

Kissat ovat ihan kivasti suhteessa toisiinsa.Sisällä pientä sähinää,mutta aina toinen loppujen lopuksi väistää toista.Pihalla Auvo on pörheempi Topin nähdessään.Varmaan näyttää Auvon silmään vieläkin isommalta valkoista lunta vasten:)
 

2 kommenttia:

  1. Hyvä ilme tuolla kissalla :D Kummasteleeko kissakaveriaan vai lunta? :)

    VastaaPoista
  2. Topilla on kyllä kaksin verroin ihmeteltävää ulkosalla.Upottava lumi ja 'kaveri'-kissakin näyttää niin erilaiselta ulkona,kuin tuvassa;)
    -Sari

    VastaaPoista