sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Päivitystä kanalasta

Meillä kanat ovat asustaneet kesän ulkohäkissä ja nyt syksyn tullen on talliin varustettu oma karsina siivekkäille.Ensin mies valkaisi seinät kalkkimaalilla ja rakenteli orsia sekä pesän yhdelle seinälle.Kanat vaihtoivat asumustaan vähitellen.Ensin yön ajaksi talliin ja päivät saivat olla vielä ulkona auringossa.


Karsina on muuten vanha vuosia sitten edesmenneen Corona -ponin karsina:) Täytyisi varmaan joskus tehdä jokin muistelo meidän vanhoista hevosista ja poneista.Silloin ei tällainen blogistelu ollut vielä muodissaan,mutta nyt ajateltuna olisi ollut tosi kiva tallentaa sen aikaisia tapahtumia nettiin.Onneksi paljon on tullut otettua kuvia.Silloin meinaan oli monenmoista tapahtumaa tallilla pienten ja vähän isompienkin heppahöperöiden parissa.Mutta vielä tämän postauksen aiheeseen,eli kanoihin.




 
Vielä viimeiset 'hyvästelyt' kanojen  kesämökille ja uusia kotkotuksia odottelemaan.

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen huusholli teidän kotkojengillä :)

    Meidän kanat kesäisin tykkäävät olla aamusta iltaan pihalla vapaana, mutta nyt kun on alkanut olla kylmempää niin tulevat huomattavasti nopeammin jo sisälle. Joinain päivinä käyvät pihalla kierroksen ja tulevat jo sisälle nököttämään. Sitten kun ensilumi sataa, niin eivät astu varpaallakaan pihalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos;) Ja mukavaa saada lisää lukijoita.
      Kiva laitella eläintenkin pesiä ja asumuksia.Huomaa,että nekin nauttivat pienistä muutoksista ja somisteista.
      On teillä mukavasti eläinkuntaa ympärillä! Liityin blogisi lukijaksi.
      -Sari

      Poista