perjantai 2. toukokuuta 2014

Vapun aikaan

Sää oli kutakuinkin samanlainen,kuin 20 vuotta sitten häitä tanssiessamme;)Räntää,rakeita ja tuulta.Niin vuodet vierivät.Muutoinkin tuo vuosi 1994 oli meillä isojen asioiden vuosi. Menimme naimisiin,sain pysyvän työpaikan sekä ostimme tämän tilan.Mutta nyt tähän hetkeen ja tapahtumiin.

Meillä on uusi asukas! Nimittäin 4 kk ikäinen puputyttö;Tupsu.Se on risteytyskani,jossa luppakorvaa ja leijonanharjaa.Oikein soma tapaus;)

Totuteltiin niitä (Tupsua ja Topsukkaa) tänään meillä sisällä toisiinsa.Tupsu saa nyt olla jonkin aikaa sisällä,mutta muuttaa tallille Topsukan seinänaapuriksi.Myöhemmin ehkä saman pesän jakajaksi,ihan riippuen mitä tuumaavat toisistaan ja miten läheiseksi päästävät.Kiva niitä on seurailla tuossa olohuoneen lattialla,kun nyt ei muutakaan hännän heiluttajaa talossa ole.


Topsukkakin pitkästä aikaa pääsi sisälle,kun on monet vuodet viettänyt ihan tallikanina.Kissankuljetuskopalla on hyvä piipahtaa visiitillä,nyt kun on ihan lajiseuraakin odottamassa.

Muitakin uusia tuttavuuksia on vapun aikaan tullut.
Kävimme tutustumassa kyläreissulla poroihin Valkeisen lomassa.Oli mukava päästä tutustumaan näihin leppoisen oloisiin kavereihin.Lapset leikki kovasti heidän jo tutuiksi tulleiden saman ikäisten lasten kanssa.


Mika taitaa ajatella kuvassa,että "tällainen meilläkin olis ihan mukava"..

Tuulinen ilma sai illalla leijat lentämään ja hienoja suorituksia näkyikin taivaalla.Itse en ole tainnut olla noin kärsivällinen leijan lennättäjä tuossa iässä..


 

2 kommenttia:

  1. Voi että miten ihana Tupsu! Pitää tulla pian taas käymään kylässä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Tupsu on kyllä herttainen pikkuneiti;) Tulkaa joku pv katsomaan.
      Terv.Sari

      Poista