maanantai 10. helmikuuta 2014

Tervehdys!

Eilen oli vielä lumiukontekokeli (onkohan tuo yhdyssana ? oikeinkirjoitusvirheistä ei kannata välittää) niin lapset saivat tehtyä kaikkea kivaa lumesta.Nyt lumi on märkää räntää ja maa alkaa loistaa ihan niin kuin keväällä.
Huomasin,että pajunkissojakin löytyy.Saas nähdä tuleeko vielä ihan kunnolla lunta ja pakkasta vai pitkä kevät.Itse ottaisin ihan mielelläni jo vastaan kevään.Olis kivaa tekemistä kaikille pihalla.Itse tunnustaudun multasormeksi ja pyrin kehittämään joka kevät/kesä jotain uutta pihalla.Viime kesänä koppuloin vanhasta pakastearkusta kompostorin.Hyvin on pelannut.Ainut vaan,että siihen ei mahdu kuin puolen vuoden satsi.Seuraava toimenpide olisikin tyhjätä osittain ja jättää vanhaa seosta sen verran,että käyminen alkaa tapahtua helposti.Nyt ei ole vielä sen operaation aika,mutta pari kk kun mennään eteenpäin,niin sitten.
 
 
Pelargoniat ovat muuten hyvin talvehtineet tallin varustehuoneessa ja nostavat päätään valoa päin.Tälle kevättä olen suunnitellut laittavani enemmän kasvimaata sekä uusi perunamaa olisi miehellä ajatuksissa.
 
Rölli-poni sai uuden paalin tarhaansa.Huvittavaa,kun tuttava tuo isolla talon kokoisella valametilla meijän pikku pollellemme heinää.Paali kun kestää kaksi kk sillä.Meillä joskus meni viikossa iso paali plus pikkupaalit päälle..Syöjiä oli silloin enemmän.
 
 
 
Rauhoittavaa helmikuuta kaikille.Muistetaan halata puitakin!

2 kommenttia:

  1. Minä olisin kyllä mielelläni vielä pitänyt talven. Toivon että tulis vielä lunta ja pikkupakkasia. En ole vielä ehtinyt hiihtämäänkään yhtään kertaa, eikä kaikki lapset luistelemaan :) Mulle sopis hyvin että talvea olis maaliskuulle ja sitten kevät kaikkine ihanine kevätpuuhineen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on,että tämän talven riemut jäivät lyhyeen ,jos ollenkaan kerkesi harrastamaan.
      -Sari

      Poista